Avís Legal

- ParitaCatalunya.cat s'allibera expressament de tota responsabilitat legal per qualsevol dany, pèrdua o lesió com a resultat de les activitats de qualsevol visitant del lloc i l'ús que se li pugui donar al seu contingut.
- ParitaCatalunya.cat no és responsable del que vostè pugui fer amb la informació i enllaços d'aquest Lloc.
- ParitaCatalunya.cat conté enllaços externs a altres pàgines i no es fa responsable dels continguts que hi hagi ni de les seves pràctiques pel que fa a la privacitat.
- ParitaCatalunya.cat pot estar enllaçada a altres pàgines i no es fa responsable dels continguts que hi hagi ni de les seves pràctiques pel que fa a la privacitat.
- ParitaCatalunya.cat no es fa responsable per la interpretació de la informació exposada en el Lloc.
- ParitaCatalunya.cat es reserva el dret d'acceptar o eliminar qualsevol tipus de comentari publicat en el Lloc, no fent-se responsable en cap cas dels comentaris que en ell puguin deixar els usuaris.
- Vostè reconeix haver llegit les presents condicions d'ús general, donant conformitat a les mateixes en tots els seus termes i condicions. Vostè es compromet a no utilitzar el lloc per a fins il·legals, no autoritzats i / o que desvirtuïn els enunciats de les presents condicions.
Ús del Contingut del lloc www.material-patriota.cat:
L'ús del contingut íntegre del Lloc www.paritacatalunya.cat, és a dir, l'ús de textos, imatges, dissenys o documentació, està protegit per les lleis de drets d'autor i està subjecte a les següents condicions:
ParitaCatalunya.cat és l'únic posseïdor dels drets d'Autor de tots els textos, les imatges, els dissenys i la documentació. ParitaCatalunya.cat prohibeix tot ús comercial del contingut del lloc.
Ús Privat Autoritzat:
L'ús privat d'aquest lloc consisteix sobretot en l'ús dels textos, les imatges, els dissenys i la documentació en fins educatius no comercials com l'ensenyament, la recerca, la crítica, o el reportatge. Aquells usuaris que busquin aquests objectius són benvinguts i poden descarregar o imprimir els textos, les imatges, els dissenys i la documentació amb autorització expressa de ParitaCatalunya.cat.
Tanmateix, els usuaris han d'indicar l'autor i la font del contingut utilitzat com ho farien per a qualsevol publicació. En tots els casos, la cita ha d'incloure la menció '© ParitaCatalunya.cat '. En descarregar, imprimir o utilitzar de qualsevol manera els textos, les imatges, els dissenys o la documentació del present lloc, els usuaris es comprometen expressament a utilitzar els documents abans esmentats de manera lícita, respectant els drets d'autor, els drets relatius al nom i a la imatge de ParitaCatalunya.cat  així com els drets d'autor de l'artista.
Ús comercial:
Es prohibeix completament l'ús comercial de qualsevol part del present lloc. Aquells que vulguin utilitzar amb fins comercials un text, una imatge, un disseny o la documentació del present lloc, han de sol·licitar i obtenir una autorització prèvia per escrit de ParitaCatalunya.cat, així com la de l'artista. L'autorització d'aquest ús serà atorgada per cada cas específic segons la lliure apreciació de ParitaCatalunya.cat o la de l'artista. Per sol·licitar l'autorització de reproducció d'una obra o d'un disseny que es troba en el lloc, els usuaris han de posar-se en contacte amb ParitaCatalunya.cat.
Dissenys i productes ParitaCatalunya.cat :
Tots els productes i dissenys creats per ParitaCatalunya.cat estan protegits per les lleis de drets d'autor amb "tots els drets reservats", per tant queda totalment prohibit reproduir totalment o parcialment aquests productes/dissenys sense el consentiment de ParitaCatalunya.cat .